Veiling

Op 22 januari 2022 organiseer ik een Caribische veiling voor het goede doel. Ik ben er in de afgelopen tijd achter gekomen dat het een voorrecht is dat ik mijn middelbare schooltijd op deze manier extra glans mag geven. Daarom wil ik graag voor een school op Sint Maarten geld ophalen.  De school heet PWAS en geeft speciaal onderwijs. Ik vind het een eer dat ik hen mag helpen!

Er worden veel té gekke kavels geveild, zoals een high tea bij Lekkers aan de Lek, een sloeptocht op de Loosdrechtse plassen, een weekendje in een boshuis in Ommen, drumlessen van een professionele drumleraar en nog veel meer! 

Koek & Zopie

Tijdens de strenge winter week in februari heb ik een Koek & Zopie georganiseerd. Ik heb verse wafels gebakken, pannenkoeken gebakken, warme chocolademelk, snoep en nog veel meer lekkere dingen verkocht. Het was de moeite zeker waard, want alle blije gezichten die ik heb  gezien had ik voor geen goud willen missen!

Boeken op Marktplaats

Ik verkoop meer dan 25 verschillende boeken op Marktplaats, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. De prijzen variëren tussen €3 en €12. Je kunt een kijkje nemen op het account W. de Kok.

 

Nieuwsbrief

Ik schrijf vanaf oktober 2021 elke maand een nieuwsbrief om de voorbereidingen van mijn reis met je te delen. Op de reis zelf zal ik dit 1 keer per week doen. Voor meer informatie kan je hier klikken op  Nieuwsbrief .

Cactussen en vetplanten (uitverkocht!)

Mijn oma belde me op met de vraag of ik interesse had in cactussen. Eerst vroeg ik me af of ik hier iets mee kon, maar al snel ontstond het idee om de cactussen te gaan verkopen voor Masterskip. De hele achterbak stond vol met plantjes! De verkoop ging onwijs snel en na een paar weken was alles uitverkocht. Een zeer geslaagde actie dus :)

Overige initiatieven

Er komen nog meer initiatieven en leuke acties aan, maar die moeten nog verder uitgewerkt worden. Je zult dit snel op de site voor bij zien komen. Heb je zelf nog leuke ideeën? Stuur me dan gerust een berichtje want alle suggesties zijn van harte welkom!

Maak een Gratis Website met JouwWeb